DineGuides.dk

Guides til alt der er vigtigt at vide!

Business

Skal man have en erhvervsansvarsforsikring som enkeltmandsvirksomhed i danmark?

Det er svært at komme med et entydigt svar, for det afhænger af dit erhverv og de risici, der følger med det. En erhvervsansvarsforsikring beskytter dig mod de økonomiske omkostninger ved skader, som du pådrager dig i forbindelse med dit erhverv. Hvis du arbejder med produkter eller tjenester, der kan resultere i skade på andres ejendele eller personer, kan det være en god idé at have en erhvervsansvarsforsikring. Det anbefales at undersøge, om du har brug for en og hvilken type, der passer til dit erhverv.

hvor stor er risikioen for at man får brug for en erhvervsansvarsforsikring?

Risikoen for at have brug for en erhvervsansvarsforsikring afhænger af dit erhverv og de aktiviteter, du udfører. Nogle erhverv, såsom konsulentydelser eller tekstforfatning, har en lavere risiko end andre, såsom bygge- og anlægsarbejde eller salg af produkter. Hvis du arbejder med potentielle farlige produkter eller udfører aktiviteter, der kan resultere i skade på andres ejendele eller personer, er risikoen højere. Derfor anbefales det, at du undersøger, om du har brug for en erhvervsansvarsforsikring og vurderer risikoen for din specifikke virksomhed.

Jeg vil anbefale at tage kontakt til et forsikringsselskab, som specialisere sig med erhverv, for at høre dem om deres vurdering af risikoen. Man skal selvfølgelig også tage deres mening med et gran salt, da de selvfølgelig lever af at sælge forsikringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *