DineGuides.dk

Guides til alt der er vigtigt at vide!

Tech

HBO Max hæver prisen i Danmark: Streamingtjenesten justerer abonnementsprisen

HBO Max, en af de populære streamingtjenester i Danmark, har netop meddelt, at de hæver deres abonnementspris. Prisstigningen træder i kraft for både nye og eksisterende kunder og skyldes stigende produktions- og indholdsomkostninger.

Fra den 13. juli 2023 vil den månedlige abonnementspris for HBO Max stige fra 79 kr/md til 89 kr/md. Denne prisændring vil have indvirkning på eksisterende kunder på deres første regning efter den nævnte dato.

Beslutningen om at hæve prisen kommer som en reaktion på de stigende omkostninger ved produktion og indkøb af indhold samt behovet for at investere i produktudvikling. HBO Max ønsker at sikre, at de kan fortsætte med at levere kvalitetsindhold og en fremragende produktoplevelse til deres kunder.

I en e-mail varsling til deres abonnenter forklarer HBO Max, at prisstigningen er nødvendig for at imødekomme de øgede omkostninger og sikre deres evne til at investere i indhold af høj kvalitet og fortsat udvikle deres produkt.

Dog har eksisterende kunder, der benytter sig af introduktionstilbuddet “50% rabat resten af livet”, stadig mulighed for at opretholde denne rabat, dog med tilsvarende stigning. Den nye abonnementspris på 89 kr/md vil også omfatte rabatten, så længe abonnementet er aktivt, og vilkårene for tilbuddet opfyldes.

HBO Max tilbyder stadig et årligt abonnement til en pris på 599 kroner, hvilket svarer til ca. 50 kr/md. Dette kan være en fordelagtig løsning for dem, der ønsker at spare penge på længere sigt og undgå den årlige prisstigning.

Prisændringen sker i forbindelse med den kommende fusion mellem HBO Max og Discovery+, der forventes at begynde i Europa tidligt i 2024. Som en forsmag på dette samarbejde vil udvalgt indhold fra Discovery allerede være tilgængeligt på HBO Max i juni og juli måned.

HBO Max er blandt de streamingtjenester, der har valgt at justere deres priser for at imødekomme de øgede omkostninger ved indholdsproduktion og produktudvikling. Selvom prisstigningen kan være skuffende for nogle kunder, håber HBO Max at fortsætte med at tilbyde en fremragende streamingoplevelse med deres kvalitetsindhold og produktfunktioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *