DineGuides.dk

Guides til alt der er vigtigt at vide!

SEO

Hvordan opnår man bedre placeringer på google?

Der er flere faktorer som Google bruger, når de ranker hvilken side der skal komme først på en søgning. Du har sikkert hørt mange steder, at det vigtigste er det content du har på siden. Mange vil sige, at hvis du bare bygger den bedste side, så vil du også få mest trafik. Der er noget om snakken, men det er dog mere kompliceret end som så.

Hvordan ved Google hvem der har det bedste content? Google har nogle key metrics, som gør at de kan vide om din side er god eller dårlig. Det er f.eks. om folk kigger videre når de går ind på din hjemmeside, eller om de går ud uden at have trykket på noget. Det kan også være at folk bouncer ud af din side, så snart de ser den. Det har også betydning hvor lange sessions folk har på din side.

Hvad er det vigtigste til at opnå bedre placeringer?

Ud af alle faktorer er den mest undervurderede klart linkbuilding. Når du får et link fra en anden hjemmeside, som man med fagtermer kalder et ‘backlink.’ Så er det ligesom at få et lille skulderklap fra nogen, som går videre til Google. Hvis du har mange gode backlinks fra de rigtige sider, så ser Google det som en anden indikator for at du har det bedste content. Se det som en stor tragt; hvis alt data som bliver opsamlet på vej til resultatet peger mod en bestemt side, så er det det nok fordi det er en den bedste til det resultat.

Interesseret i flere guides? Læs også: Det bedste træningsudstyr til hjemmet

Hvordan skaffer man backlinks?

Der er flere metoder til at skaffe backlinks, men det kræver meget arbejde. Man kan også betale sig fra forskellige løsninger, men det kommer vi til senere. De forskellige metoder er følgende:

  1. At købe links

I Googles terms of service nævner de at det ikke er tilladt at købe links, det er formegentlig fordi det kan gøre at linksene mister deres ‘autoritet.’ Det er dog en meget effektiv måde at skaffe sig nogle backlinks, der er dog flere ting man skal være obs på! Mange tager alt for høje priser for deres link, du skal passe derude for at du ikke bliver snydt. Det næste du skal passe på er at ikke alle links giver dig bedre ranking, hvis det bare er en spam side eller en side uden autoritet, så er det link nærmest mindre værd for dig!

2. Lave din egne sider

Det kræver meget arbejde, men du kan oprette nye sider og blogs, til at skabe content og links til dine andre sider. Selvom at det kræver meget arbejde, så er det her du kan vinde stort! Du kan nemt lave en blog i WordPress eller andet og bare gå i gang med det samme.

3. Spørge folk om et link

Hvis du virkelig har det bedste content, så vil folk vel gerne linke til det? Find forskellige blogs som vil få en større fordel af at linke til dig, så er det en byttehandel pludselig. Men det kræver igen meget arbejde!

4. Få hjælp!

Der findes diverse bureauer derude, som er eksperter i at skaffe backlinks med kød på. Her på bloggen anbefaler vi Linkbuilding.dk de har skarpe priser og du får adgang til hele 503 hjemmesider. Alle links du får er permanente også hvis du stopper dit abonnement, så er der ingen binding. Det er win-win-win og du slipper for det hårde arbejde, så tjek det ud! De kan hjælpe dig med at få meningsfulde placeringer i Google og give dig organiske leads, enhver webmasters drøm!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *