DineGuides.dk

Guides til alt der er vigtigt at vide!

Træning

Det bedste træningsudstyr til hjemmet – 5 gode produkter

Fitness-træning kan være meget krævende; det kræver både meget tid, transport, tåldmodighed og ikke mindst et dyrt abonnement! Så hvorfor kan man ikke bare træne derhjemme? Ved du hvad, det kan man sagtens!

Vi har i denne guide samlet de bedste produkter, som kan få gang i din kalorieforbrænding hjemme fra. Det koster ikke meget at komme i gang og så slipper du for bøvlet, med at skulle ned i Fitness centeret.

Se med her:

1. Ab wheel

Ab wheel fra Bodylab til hjemmetræning af mavemusklerne

Hvis du skal have mavemusklerne aktiveret, så er det et Ab wheel du skal have fat i! Der er ikke noget der brænder godt i maven, som netop dette produkt, og så koster den heller ikke særlig meget. Du bruger den på følgende måde:

Du start ud med at sætte dig på knæ og tager den i hånden. Så ruller du fremad med denne i hædnerne, mens du står på knæende. Så skal du blot strække dig så langt, som du overhovedet kan.

Det kan virkelig mærkes i maven!

2. Vægtstang med vægte

Denne er for de hårde hunde, som bare skal have deres pump-on. Det behøver man heller ikke tager i fitness, for at kunne gøre. Bodylab har nemlig gjort det muligt, både at få lavet sine squats, overhead press, curls og bænkpres, fra hjemmets fire vægge.

Med de vægte som følger med samt stangens vægt, opnår du en totalvægt på omkring 20 kg. Skal du have mere vægt på? Så kan du bare købe flere vægte til.

Interesseret i flere guides? Læs også: Hvordan opnår man bedre placeringer på google?

3. Speed rope

Der er ikke noget til at få din sweat on, som at give hoppe i sjippetov over længere tid. Sådan kan du brænde sindssygt mange kalorier, over meget kort tid. Det er effektivt!

Så behøver du hverken forlade hjemmet, for at løbe en tur, eller for at komme i fitness. Så kan du bare klare din cardio derhjemme!

4. Kettle bells

Skal du have gang i noget vægtløftning derhjemme, så kan du også snildt klare det med en god kettle bell. Du kan både bruge dem til øvelser som styrker din core, ben, baller og arme. Det kan være øvelser som f.eks. Goblet squat, KB swings, KB deadlift eller KB overhead press / push press.

Hos Bodylab har de Kettle Bells i fem forskellige vægte: 8 kg, 12 kg, 16 kg, 20 kg og 24 kg.

Så kan du få gang i den helt hårde workout, med de tungere kilo.

Interesseret i flere guides? Læs også: Sådan får du den billigste pris på reparation

5. Booty band

Dine glutes vil takke dig for at bruge dette produkt, så får du godt gang i din booty træning. Også dette kan du bare klare derhjemme, med booty band’ed. Det er en ægte booty burner, som er meget simpel at bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *