DineGuides.dk

Guides til alt der er vigtigt at vide!

Bil

Sådan får du den billigste pris på reparation

Vi kender alle sammen Pricerunner og elsker den værdi, deres service giver til os. Det er så nemt at finde den bedste pris online, på diverse produkter. På den måde er vi som forbrugere sikret den bedste pris!

Det ville være smart hvis det samme fandtes, når det gælder om at få priser på reperationer til bilen ik? Her får i lige et lille tip.. DET FINDES!

Det hedder autobutler.dk, det er nemt og så er det pisse smart! Du skal blot skrive dit behov ind på hjemmesiden, sammen med din nummerplade, så vender autobutler.dk retur med den skarpeste pris. Den udregner selvfølgelig også, hvilke værksteder som ligger nærmest dig.

Sådan gør du:

Step 1:

Tryk her, for at gå til autobutler.dk

Step 2:

Tryk på “få tilbud,” som på billedet her

Step 3:

Tast hvad der skal laves på din bil – lige meget om der skal laves service, skiftes bremser, lavet aircondition, you name it! Så kan du få et skarpt tilbud.

Til dette eksempel vælger jeg bremser – du vælger bare hvad du skal bruge.

Step 4:

Her beder den om nogle tekniske detaljer ift. hvad du skal have fikset på din bil. Forsøg at udfylde dette efter bedste evne.

Her i mit eksempel med bremserne, kræver det ikke særlig meget arbejde

Step 5:

Udfyld din nummerplade og kontaktoplysninger – her kan jeg ikke hjælpe dig, den står du selv for 😉

Når du har udfyldt felterne, så tryk ‘Opret opgave,’ så er du færdig for nu.

Det færdige resultat

Når du nu har oprettet en opgave til de venlige folk hos autobutler.dk, så ligger bolden på deres side. De vender som regel retur inden for 24 timer, med et svar på din forespørgsel.

Så nu skal du blot læne dig tilbage og vente, så kan du spare helt op til 40% på reparationen til din bil.

Interesseret i flere guides? Læs også: Det bedste træningsudstyr til hjemmet

Mere om autobutler.dk

Autobutler gør arbejdet med at finde det bedste bilværksted nemt for dig. Du kan ud over at sammenligne priser på forskellige reparationer, også læse andre kunders anmeldelser. Deres mission er at gøre samarbejdet mellem kunde og værksted, både gennemsigtigt og tillidsfuldt. Det gør de ved at give kunderne mulighed for at anmelde deres oplevelse og ved at give disse videre til deres nye kunder.

Værkstederne ved at det er vigtigt for kunderne med en god oplevelse, derfor er de selvfølgelig ikke interesseret i dårlige anmeldelser. På autobutler.dk er der allerede mere end 200.000 anmeldelser og der kommer flere, dag efter dag.

Autobutler tilbyder 3 års garanti på alt arbejde som er udført via deres platform. Garantien omfatter det arbejde som du har bestilt via autobutler og gælder selvfølgelig kun til det værksted som har hjulpet dig med arbejdet. Garantien følger faktisk med bilen videre ved et videresalg, så det kan du bruge som salgsargument, når du en dag skal give bilen videre. Der er selvfølgelig en masse vilkår som gør sig gældende, dem kan du finde på deres hjemmeside.

Hvem er dineguides.dk?

Vi er blot almindelige mennesker, som prøver at give ægte anbefalinger, til de almindelige danskere. Vi ønsker at give dig et hot tip, som kan hjælpe dig i din hverdag.

Vi stiftede bekendskab med autobutler.dk først og fremmest i privat omfang. Jeg havde fået et stenslag i min bil og havde brug for at vide hvad det kostede. Jeg havde ikke brug for at få det lavet nu og her, men var bare nysgerrig på, hvad sådan en ny forrude skulle koste.

Så fandt jeg autobutler.dk via Google, da jeg søgte noget i stil med ‘få et tilbud på reparation.’ Det blev ikke til et køb via deres platform, da jeg som sagt ikke skulle bruge noget nu og her. Men deres platform gav mig en ‘aha’ oplevelse og det kunne sagtens blive til et køb i fremtiden.

Så prøv at tjekke deres tjeneste ud, du er slet ikke tvunget til at købe noget.

Ønsker du at læse flere af vores anbefalinger til vedrørende biler? Så tryk ind her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *