DineGuides.dk

Guides til alt der er vigtigt at vide!

Sport

Guide: Sådan kommer du i gang med Disc Golf

Overvejer du at komme i gang med at spille Disc Golf? Så har vi her lavet en guide, som kan hjælpe dig i gang, med alt den information du skulle bruge.

Disc Golf er nok den nemmeste sport at komme i gang med, for det kræver ikke betaling at få adgang til en bane, for det meste. Da banerne typisk er bygget i offentlige parker, som et kommunalt tilbud, så koster det ikke noget at komme ind.

Det eneste som koster penge ved at komme i gang med sporten er selve discen, som man kalder det runde stykke plast, som man kaster afsted. Fra anden sport vil du kende det som en frisbee, men det kalder man det ikke, når det er golf versionen 😉

Step 1: Download uDisc appen

uDisc appen er et must have både for rutinerede og nye spillere, men start med at downloade appen allerede i dag. I denne app kan du se alle disc golf baner, ikke kun i Danmark, men i hele verden. Her kan du også oprette et scorecard, så dig og dine medspillere kan se hvor mange kast i har brugt på banen. Man kan også se et kort over hele den bane man spiller på, så man kan se hvor næste hul starter, så man kan navigere rundt.

Det er et Must-have!

Du kan se mere info om appen og finde download links her.

Step 2: Køb et disc golf sæt

Som tidligere nævnt så koster det ikke mange kroner, at komme i gang med at spille disc golf. Et disc golf sæt kan også købes meget billigt og er typisk også den bedste måde at komme i gang. De mere prof discs med vildere specs, har en nybegynder typisk svært ved at styre.

Du kan finde billige disc golf sæt til begyndere hos Spil&Fritid, på linket her. Med disse sæt kan du være igang for under 200 kroner – vildt!

Step 3: Kom ud og spil noget Disc Golf!

Det er virkelig en fed sport, som man hurtigt kan blive bidt af. Så hjælper det også at det er sundt med sådan en lang gåtur, som en omgang disc golf kan give. Det kan spilles året rundt, det handler kun om påklædning!

Læs også: Det bedste træningsudstyr til hjemmet – 5 gode produkter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *