DineGuides.dk

Guides til alt der er vigtigt at vide!

Sport

Hvilken putter til Disc Golf skal man vælge?

Der findes mange putters på markedet så det giver mening, at man det kan være svært at finde rundt i, præcis hvilken putter der passer bedst. Vi vil her samle vores bedste anbefalinger og forklare, hvilke egenskaber de forskellige discs har. Læs mere her:

Det nemme valg: Keystone

Keystone er en god all-round putter, som bliver brugt af mange forskellige spillere. Kender du en som har spillet i mange år og har en stor samling af discs, så har han højest sandsynligt en Keystone i sin bag. Dermed ikke sagt at det er en dårlig disc, tro mig; den kan klare jobbet. Jeg har selv brugt den i lang tid og det jeg bedst kan lide ved den, er at det er en meget alsidig disc. Den er både god til approach og putt og så flyver den dejligt lige, hvis man skal kaste en længere snævert stykke. Især hvis du er ude og finde din første putter, så er keystonen et godt sted at starte.

Tryk her for at se den hos Spil&Fritid.

Det god valg: D-Line Flex 2 P2

Denne putter er favoritten hos rigtigt mange gode spillere, fordi den bare gør jobbet upåklageligt. De bedste spillere jeg selv kender, bruger typisk denne putter, dermed ikke sagt at det nødvendigvis vil være din favorit. Jeg synes selv at den er lidt til den tunge side, så det kommer virkelig an på ens præferencer.

Den er dog virkelig behagelig at holde, for den har en god kant og ligger godt i hånden. Så har den også gode stats for en putter, og den vil måske virke mindre levende en f.eks. Keystone discen foroven.

Tryk her for at se den hos Spil&Fritid.

Jokeren: Kastaplast K1 Berg

Grunden til at jeg har valgt at kalde den putter for en joker, er fordi den bestemt ikke falder i enhver persons smag; enten vil man elske den, ellers vil man virkelig hade den. Hvorfor? Jo – den er bygget på en lidt sjov måde, og man kan lige anskue det på billedet. Når man holder den så har den en kant på toppen, hvor ens tommelfinger kan hvile – personligt synes jeg selv at det er det fedeste, men jeg er klar over at ikke alle synes det er fedt.

Dens største fordel som måske også er den ulempe, er at det er en meget let disc, personligt synes jeg at det gør mine egne putts bedre. Jeg har dog typisk også en Keystone med i min bag, fordi jeg foretrækker den til mine approaches, fordi den er lidt tungere og har længere glide. Står jeg dog med et vigtigt putt kast direkte mod kurven, vil jeg altid vælge at kaste min Berg.

Tryk her for at se den hos Spil&Fritid.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål enten til de forskellige discs, eller savner du mit review på nogle discs som ikke er med på listen – skriv endelig en kommentar! Så vil jeg enten tilføje dem til listen eller overveje, om det var en disc jeg skulle prøve i fremtiden. Tak for at du læste med så langt!

Se hele udvalget af putters hos Spil&Fritid her.

Læs også: Sådan kommer du i gang med Disc Golf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *